Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

T Raadhuis
Dorpsstraat 9
4751 AH OUD-GASTEL

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo: 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
Do: 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00
Zo: gesloten

In de maanden januari, februari en maart hebben we geen koopavond.

Slijterij 't Raadhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Kopke Fine Ruby Port

(0,0 / 5)
Kopke Fine Ruby Port
Het Kopke porthuis is in 1638 door Cristiano Köpke opgericht en exporteert wijn en port over de gehele wereld. De Kopke Portkelders bevinden zich in de Entreposto de Gaia waar de meeste kelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. Hier ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten door de jaren heen langzaam en in stilte te rijpen. Port dankt zijn naam aan de havenstad Oporto en wordt geproduceerd in de Dourovallei waar de spectaculairste wijnlandschappen ter wereld liggen met honderden terraswijngaarden op zeer steile hellingen. ’s Zomers is het er uitzonderlijk heet, ’s winters ijskoud. De Dourovallei werd al in 1756 afgebakend en is daarmee het oudste gereglementeerde herkomstgebied ter wereld. Port is een versterkte wijn en heeft een relatief hoog alcoholpercentage. Dit komt doordat tijdens de gisting alcohol wordt toegevoegd, waardoor het gistproces stopt en de wijn zijn restsuikers behoudt. Port is een blend van meerdere druivensoorten. Door het verschil in mengen en samenstellen hiervan ontstaat een diversiteit aan stijlen en smaken. Er bestaat dus niet één soort port, maar een hele serie.
€ 10,49
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Druivensoort
Samengesteld uit druiven van diverse oogstjaren
Flesinhoud
75 CL
Alcoholpercentage
20% vol
Soort wijn
Rood
Kleur
Donkere robijnrode kleur
Geur
In de geur voert donker fruit de boventoon
Smaak
De smaak van rijp sappig fruit is duidelijk herkenbaar en het mondgevoel ferm en krachtig
Wijn spijs
Drinken als aperitief, bij een ijsdessert, aardbei- en yoghurtmousse of camembert met framboos en rozemarijn
Serveren
Serveren tussen 12-14 ºC, na opening binnen 4-6 weken drinken
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review