Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

T Raadhuis
Dorpsstraat 9
4751 AH OUD-GASTEL

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
Za:
Zo:

Wegens vakantie gesloten tot en met vrijdag 28 juni

Slijterij 't Raadhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Vakbeurs Foodspecialiteitenbeurs 2024

Vakbeurs Foodspecialiteitenbeurs 2024


Foodspecialiteiten 2024

De grootste vers vakbeurs van Nederland!
Al meer dan 30 jaar is de Vakbeurs Foodspecialiteiten een evenement voor ondernemers die alleen met de mooiste en beste producten en diensten willen werken. Wat ooit begon als een kaasbeurs voor kaaswinkeliers, is uitgegroeid tot dé grootste vers vakbeurs van Nederland voor iedereen in de foodspecialiteitenbranche.

Tijdens deze beurs kunnen ondernemers kennismaken met een breed scala aan hoogwaardige producten en innovatieve diensten. Van ambachtelijke kazen tot heerlijke delicatessen, er is voor elk wat wils. Daarnaast biedt de vakbeurs ook volop mogelijkheden om te netwerken en inspiratie op te doen.

Met zijn continue groei trekt de Vakbeurs Foodspecialiteiten jaarlijks duizenden bezoekers aan. Het is dé plek waar ondernemers elkaar ontmoeten, nieuwe trends ontdekken en hun assortiment naar een hoger niveau tillen.

Ook wij zullen hierbij aanwezig zijn!

Voor wie ons nog niet kent, leggen wij graag in het kort uit wie wij zijn.
úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en is daarmee de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van de eigen naam met toevoeging úw topSlijter geeft de slijter aan dat zij lokale kennis heeft en graag een stapje extra zet voor de klanten. Kortom wij zijn vakmensen die staan voor ons vak.

Ben jij nu op zoek naar een unieke formule met een specialistisch imago in de slijtersbranche en wil jij graag ontzorgd worden? Dan is úw topSlijter wellicht dé formule voor jou! 

De foodspecialiteitenbeurs is op maandag 30 september van 12:00 uur tot 22:00 uur en op dinsdag 1 oktober 2024 van 10:00 tot 19:00. Onze topSlijter formule is te vinden op standplaats 236!

Klik hier om jouw gratis ticket(s) alvast te bemachtigen. Graag tot dan!